U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

De Stelling 62, 8391 ME Noordwolde FR

Omschrijving

Dit prachtig rietgedekt landhuis met inpandige dubbele garage en aangrenzend bosperceeltje is gelegen op het landgoed ‘de Stelling’ op een ruime kavel van maar liefst 2.158 m² eigen grond. Bouwjaar: 2000. Woonoppervlakte ca. 255 m². Inhoud: ca. 700 m³. Landgoed De Stelling (ca. 3 ha.) is een ruim opgezette, bijzondere villawijk met eigen natuurtuin, gelegen ten zuiden van het dorp Noordwolde in een parkachtige omgeving, omringd door landerijen en bossen nabij het Nationale Park Drents-Friese Wold.

Begane grond: via de fraaie voor-entree komt u binnen in de hal met toilet en met doorgang naar de woonkamer en de inpandige dubbele garage (37 m²) van waaruit de ruime berging te bereiken is. De ruime woonkamer (56 m²) heeft een (gas) open haard, erker en schuifpui naar de riante veranda. De open keuken met eetkamer is ca. 22 m² en v.v. diverse inbouwapparatuur. Via de eetkamer kunt u naar de bijkeuken en de ‘master bedroom’ met eigen badkamer en openslaande deuren naar de veranda met toegang naar de tuin. 1e verdieping: riante overloop met een vide, vier ruime slaapkamers (11.5 m², 12 m², 13.5 m² en 14 m²), 2e badkamer met douche, toilet en vaste wastafel en een 5e grote kamer (ca. 36 m²) thans in gebruik als kantoor/werkruimte. 2e verdieping: via vlizotrap naar bergzolder.

Bijzonderheden:
- Vloerverwarming in woon- en badkamer.
- Woonkamer v.v. plavuizenvloer en gashaard met afstandbediening.
- Erker en ruime fraaie stijlvolle veranda (ca. 46 m²).
- Rondom hardhouten kozijnen met draaikiepramen v.v. kruisroeden en isolerende beglazing.
- Ramen deels v.v. houten luiken.
- Elektrische zonnewering aanwezig.
- Rietendak is begin 2015 gerenoveerd.
- De diepe tuin met waterpartij en bruggetje biedt veel privacy.
- Mogelijkheid de woning gemeubileerd te huren

Noordwolde heeft een goed winkelvoorziening (o.a. Jumbo en Lidl) en ligt in zuid/oost Friesland nabij Steenwijk en Meppel, op de grens van Friesland en Drenthe, uitstekend bereikbaar via de A32 Zwolle/Leeuwarden en via de A6 Emmeloord/Amsterdam bent u binnen 1,5 uur in de Randstad! De golfbaan Havelte is op slechts 15 autominuten bereikbaar.
Let wel!! De woning wordt verhuurd op basis van de leegstandswet


Vraag uw onderhoud aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op betreffende het onderhoud van deze woning. 

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Noordelijke Verhuur Makelaar