U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

Achter de Hoven, 8933 CK Leeuwarden

Omschrijving

Aan de oostzijde van de stad, nabij het stadscentrum gelegen starterswoning. De woning ademt de sfeer uit die kenmerkend is voor de bouwstijl begin 1900. Dit is terug te vinden in de glas-in-lood ramen, originele granito-vloer in de hal, de hoge plafonds en de schouw. De woning beschikt over een ruime voortuin op het zuiden en een kleine achterplaats.
Binnenkomst in authentieke vestibule en originele granito-vloer die doorloopt in de hal met trapopgang en toilet. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer en de keuken. De frisse woonkamer met erker en origineel stucplafond met ornament geeft toegang tot de half open keuken. Achter de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken welke toegang biedt tot de binnenplaats op het noorden. Op de verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig. Via de overloop zijn drie slaapkamers te bereiken. Aan de voorzijde twee ruime slaapkamers, waarvan de grootste toegang biedt tot het balkon aan de straatzijde. De eveneens via de overloop te bereiken badkamer met douche en wastafel geeft toegang tot de vierde slaapkamer. De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet. De leveringen en diensten (stoffering van de woning) bedraagt € 50,- per maand. Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar.


Vraag uw onderhoud aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op betreffende het onderhoud van deze woning. 

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Noordelijke Verhuur Makelaar