Klokstraat

Klokstraat

Leuke zelfstandige studio van ca. 24 m2 in het centrum van de stad. Gelegen op de 1e etage van de woning. De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. Exclusief tv, internet en gemeentelijke belastingen. Geschikt voor maximaal 1 persoon.

Willem Loréstraat

Willem Loréstraat

Leuke studentenwoning met 2 slaapkamers. De woning heeft een woonkamer, keuken, badkamer met douche en wastafel,1 slaapkamer van ca. 16 m2 en een zolderkamer van ca. 18m2. De huurprijs is exclusief gas water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. De leveringen en diensten (stoffering van de woning) bedraagt € 40,- per maand. Huurtoeslag is mogelijk […]

Oranje-Nassaupark

Oranje Nassaupark

Leuke kamer op de 1e etage achterzijde. De kamer is ongeveer 16m2. De badkamer en keuken dienen te worden gedeeld. De huurprijs is inclusief gas,water,elektra. Televisie , internet en gemeentelijke belastingen zijn niet inbegrepen.

Weerd

Weerd

Nette kamer van ca. 14 m2 met eigen keuken in het centrum. De douche en het toilet moeten worden gedeeld. De huurprijs in inclusief gas, water, elektra, internet en gemeentelijke belastingen.

Elizabethstraat

Elizabethstraat

Kamer met eigen wastafel van ca. 21m2 gelegen op de 1e verdieping achterzijde nabij het centrum en station van Leeuwarden. De kamer wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. De keuken, douche en toilet dienen te worden gedeeld met 3 medebewoners. De huurprijs in inclusief gas, water en elektra. Exclusief tv, internet en gemeentelijke belastingen.